Åmot og Omegn Fiskerforening

 

Nyheter - Info

29.april 2021

Sesongstart ørretfiske 1.Mai!

Fiskekort kan kjøpes på Nygård sport, Mix-kiosk Åmotsenter, CircleK, Eiker sport, Intersport Vikersund og Vipps #118952.

Det er satt opp noen plakater på strekningen med QR-kode hvor du kan gå direkte inn på kortet du ønsker. Kort til medlemspris må kjøpes på utsalgssteder. Pensjonister som er medlemmer og som ønsker kort kan ta kontakt på 91356872.

SKITT FISKE!

----

23.03.2021

FISKE FORBUDT: DØVIKFOSS- HELLEFOSS!

I den lokale kontrollområdeforskriften er det i §4 et generelt forbud mot fiske i elvens anadrome strekning. Dette for å forebygge, begrense, og utrydde lakseparasitten Gyrodactylus salaris.

-----

11.02.2021

ÅRSMØTE!

Dato for årsmøte i Åmot og omegn fiskerforening er ikke satt. Pga pandemien ser vi oss nødt til å utsette dette til senere på våren. Vi kommer med dato så snart det lar seg gjøre.

mvh Styret

---

Er du/dere på jakt etter et sted for å arrangere selskap / møter eller lignede, så har kanskje ÅOFF lokale som du kan leie til fornuftig pris. Dagsturhytte kan romme opptil 50 personer og det vil være sengeplass til 8 - 10 personer hvis en også ønsker å leie Søyahuset. Begge enheter har eget kjøkken. For mer info se ;

http://aamotfiske.no/hjem-utleie/utleie-soeyahuset-dagsturhytte/

Her ligger også kalender for hvilke dager (år) som er ledig og hvor du kan leie til rimelig pris, enten hele eller deler av bygsningsmassen. Det vil være en person som du forholder deg til ifb med leien.

----------

GRASROTANDEL

 

For mer info, se Hjem - Grasrotandelen