Åmot og Omegn Fiskerforening

 

SØYA HUSET / DAGSTURHYTTE - Kan leies helt eller delvis

 

 

Lokale kan leies til arrangementer under visse forutsettinger.

Ønsker du å leie, sendt mail til post@aamotfiske.no , slik at ditt ønske kan behandles. Alle får svar på mail om ikke samme dag som forespørsel er sendt av deg, så innen rimelig tid. Det lages leieavtale som sendes leietager pr mail ,det året leien skal finne sted. Oppfordrer dere allikevel å sende oss en påminnelse samme år, som leien skal finne sted til oss , da det kan være endringer i styret fra år til år. KALENDER ER TIL EN VÆR TID OPPDATERT.

Ønsker du informasjon om lokalene kan du ring Bjørn Vegard Strand (leder) mob 95366225, Rune Bromark mob 40400228 eller Borger Trondsen mob 91356872.

Ledig lokale , se Kalender 201x - Utleie Søya - dagsturhytte for info på egen fane til høyre

Prisene for leie:

Leieprisen av lokalet og alternativene, finner du under følgende :

Priser - Utleieavtale Dagsturhytte / Soyahuset

Utleiepris ble endret 19/1-17.

Medlemmer av ÅOFF, får leie lokalet til redusert pris.

Skader som påføres av leietager MÅ erstattes.

For mer info, se utleiekalender Dagsturhytte som er egen fane. Vi tar kun forhåndsbestilling for de kalenderårene som foreligger i egen fane. (Kalender for årene finner du som egen fane)

Søyahuset (Gml.Søyahuset)

Her er det sengeplass til 4 - 6 stk. pr d.d. Det forventes at etter at 2 etg i tilbygg er ferdig kan romme 8 senger til. Forventes å være ferdig til sesongen 2017. Blir da plass til flere fiskere under samme tak for gjensidig samtale om hvem som her fått den største fisken :-)

Søyahuset er fullt møblert og har dekketøy. Det er instalert NYTT kjøkken, parkett på gulver og nye møbler i stue. Tak og vegger har fått friske farger , alt har blitt velgdig bra for å si det kort! Håper derfor at fiskere også syntes dette og vil følge de utleieregler som er satt/hengt opp.

Innlagt strøm og nytt fra 2015/2016, toalett inne i gang i dagsturhytte til videre. Det er under arbeide nytt bad/WC i 2 etg i gml. huset som forventes å være ferdig til sesongen 2017 :-)

Søya-huset ligger idyllisk til like ved fluesonen på Søya Vest. Stedet har uteplass med tilhørende grilling.  Ønsker du å leie sen mail til post@aamotfiske.no å du får høre fra oss igjen. Pris pr døgn er kr.800,- (Leietager vasker , ikke soper) Ønsker leietager ikke å vaske , kun støvesuge/koste etter seg , MÅ ÅOFF må gjøre dette selv. Pris for vask er satt til tillegg på kr 600,-. Oppgjør på stedet eller faktura oversendes leietager.