Åmot og Omegn Fiskerforening

 

SØYA HUSET / DAGSTURHYTTE - Kan leies helt eller delvis

 

 

Lokale kan leies til arrangementer under visse forutsettinger.

Ønsker du å leie, sendt mail til post@aamotfiske.no , slik at ditt ønske kan behandles. Alle får svar på mail om ikke samme dag som forespørsel er sendt av deg, så innen rimelig tid. Det lages leieavtale som sendes leietager pr mail ,det året leien skal finne sted. Oppfordrer dere allikevel å sende oss en påminnelse samme år, som leien skal finne sted til oss , da det kan være endringer i styret fra år til år. KALENDER ER TIL EN VÆR TID OPPDATERT.

Utleie til personer under 30 år , er ikke ønskliog fra vår side.

Ønsker du informasjon om lokalene kan du ring Borger Trondsen (leder) mob 91356872 , Bjørn Vegard Strand mob 95366225 eller Rune Bromark mob 40400228 (sekretær)

Ledig lokale , se Kalender 201x - Utleie Søya - dagsturhytte for info på egen fane til høyre

Prisene for leie:

Leieprisen av lokalet og alternativene, finner du under følgende :

Priser - Utleieavtale Dagsturhytte / Soyahuset

Utleiepris ble endret 4/4-18.

Medlemmer av ÅOFF, får leie lokalet til redusert pris.

Skader som påføres av leietager MÅ erstattes.

For mer info, se utleiekalender Dagsturhytte som er egen fane. Vi tar kun forhåndsbestilling for de kalenderårene som foreligger i egen fane. (Kalender for årene finner du som egen fane)

Dagsturhytte / Søyahuset (Gml.Søyahuset)

Leietager være myndlig for å få å kunne leie.

Det forventes at 2 etg i tilbygg er ferdig innredet våren 2018 og kan romme 8 senger. Blir da plass til flere fiskere/overnattingsgjester under samme tak :-)

Både Dagsturhytte og Søyahuset er fullt møblert og har dekketøy. Det er instalert NYTT kjøkken, parkett på gulver og nye møbler i stue. Tak og vegger har fått friske farger , alt har blitt velgdig bra for å si det kort!

Leietager følge de utleieregler som er satt/hengt opp i gangen.

Rehabilitering av gang i gml. huset starter opp januar 2019. Dette skal være ferdig til varen , før fiskesesong. Utleie av 2 etg vil i denne perioden ikke være mulig.

Det er startet opp arbeide med nytt bad/WC i 2 etg i gml. huset som forventes å være ferdig til fiskesesongen 2019 :-)

Fiskere - Søya-huset ligger idyllisk til like ved fluesonen på Søya Vest. Stedet har uteplass med tilhørende grilling. 

Ønsker du å leie søyahuset til overnatting ta en kikk på utleiekalender og se om datoen du ønsker å leie er ledig. Er den det, send mail til post@aamotfiske.no  så sendes det informasjon om betaling på mail. Pris pr døgn er kr.900,- (Leietager vasker , ikke soper) Ønsker leietager ikke å vaske , kun støvesuge etter seg, kan ÅOFF ta vasken mot ett tillegg på kr 600,- betalt på forhånd sammen med leien eller oppgjør på stedet til utleier.